joi, 13 noiembrie 2014

Creste cererea de inchiriere spatii comerciale

Piata imobiliara s-a dezmortit nu numai in sectorul locuintelor si cel office, cererea de inchiriere spatii comerciale in orasele mari din tara fiind si ea pe un trend ascendent. In topul oraselor care inregistreaza un interes al firmelor de inchiere spatii comerciale se numara Bucuresti, Timisoara si Brasov.


Spatii de inchiriat pentru birouri

          Inchiriere spatii comerciale Bucuresti

          In cursul anului trecut, fenomenul deinchiriere spatii comerciale a inregistrat o crestere comparative cu anii precedenti pe fondul unor intrari noi pe piata a unor firme de anvergura. Peste 114.000 de metri patrati de spatii comerciale noi au fost realizati in 2013 la nivelul intregii tari.
          Trendul s-a mentinut si in primele 10 luni ale acestui an, atat prin extinderea unor noi spatii comerciale, cat si prin construirea altor catorva importante centre comerciale, dintre care doua in zona de est a Capitalei, lucru care a generat un nou val e inchiriere spatii comerciale pe piata.

          Inchiriere spatii comerciale Brasov

          Situatia s-a repetat si in Brasov, unde de a inceputul anului s-au pus in inchiriere spatii comerciale in patru noi centre comerciale dezvoltate in oras. Brasovul, din punct de vedere al fenomenului de inchiriere spatii comerciale s-a dovedit in acest an cel mai active, dar sic el mai atractiv oras din tara, numarul mare de spatii comerciale existent pe piata ducand si la o scadere a pretului de inchiriere spatii comerciale.

Spatii pentru birouri in Piata Sfatului din Brasov

          Inchiriere spatii comerciale Timisoara

          Lucrarile de reabilitare a centrului Timisoarei au afectat intr-o oarecare masura dinamica de inchiriere spatii comerciale din acest oras. Chiar si asa insa, scaderea pretului de inchiriere spatii comerciale a favorizat dezvoltarea firmelor mici din oras, care au putut sa semneze la un pret mai bun contracte de inchiriere spatii comerciale in aceasta zona.

Spatii comerciale de inchiriat in Timisoara

          In plus, extiderea unor producatori locali pe piata a dusa la inchirierea de spatii comerciale in mai multe zone ale orasului, amplificand cerea in acest domeniu.

10 comentarii:

 1. NEET Medical Entrance Exam Previous Year Question Papers available. Click here for more information.
  NEET Old Papers

  RăspundețiȘtergere
 2. Apple TV is one of the great and best devices for media consumptions. Here all details regarding Kodi installation on apple Tv are provided. Click here
  Kodi on Apple TV

  RăspundețiȘtergere
 3. Check out the full specs of our list of 10 cheap drones for beginners
  best starter drones

  RăspundețiȘtergere
 4. To help you find the best undercounter wine cooler for your home, we've created a list of the most popular built-in units available here.

  Best Built-In Wine Coolers

  RăspundețiȘtergere
 5. TO download the AP CEEP 2017 Results, Rank cards, and marks immediately, Click on the below link,
  For more details

  RăspundețiȘtergere
 6. SIP Calculator. Use the Free SIP Return Calculator for your Monthly Investment. Online SIP Planner Calculates your Estimated Returns on Mutual Fund. click here to check all the details
  sip calculator

  RăspundețiȘtergere
 7. By clicking the below link you can easily recharge your DTH and Check the balance.
  videocon d2h recharge

  RăspundețiȘtergere
 8. Check status of ITR-V receipt for Income Tax Return submitted online.
  ITR V receipt status

  RăspundețiȘtergere
 9. View list of top IFB Washing Machines in India. For more click here
  Best IFB washing machine

  RăspundețiȘtergere
 10. Here you can get the complete information about best free wordpress hosting providers.
  Best free wordpress hosting providers

  RăspundețiȘtergere