marți, 24 martie 2015

Filme pe care sa nu le ratezi din programul cinematografului din Pitesti

Programul de cinema din Pitesti include toate blockbusterurile acestui an si de aceea este si atat de mediatizat in ultima vreme.
          Argesenii au, in sfarsit, posibilitatea de a vedea productiile cinematografice de actualitate, atat pe cele comerciale si usurele din punct de vedere critic, cat si pe cele care au castigat numeroase premii Oscar sau Globuri de Aur.
          Iata cateva pelicule pe care nu trebuie sa le ratezi sub nici o forma in aceasta perioada:

          1. Gone Girl

          In ciuda faptului ca Ben Affleck si-a obisnuit publicul cu comedii siropoase si productii care n-au reusit sa atraga atentia criticilor, in Gone Girl isi da sufletul pentru a intra in pielea unui personaj care pare initial antagonic dar se dovedeste, pana la urma, a fi pozitiv.
          Gone Girl este o drama psihologica ce urmareste pana in cele mai subtile detalii evolutia unui cuplu perfect intr-unul cu probleme care degenereaza in psihoze si manii. Il puteti vedea inclus in programul cinematografului din Pitesti, iar criticii recomanda sa nu care cumva sa il ratati.

Filmu "Gone Girl" merita sa fie vazut la cinema

          2. Nightcrawler

          Jake Gyllenhaal joaca rolul unui psihopat care isi transforma pasiunea pentru adrenalina intr-un job de noapte. Acesta semneaza un acord mutual cu una dintre companiile de stiri si porneste in cautarea reportajelor video perfecte ce au drept subiect crimele, accidentele si evenimentele nefericite din oras.
           Ca orice psihopat, personajul este unul construit cu rigurozitate, care nu accepta sa ii fie incalcate legile, dar care nu se sfieste sa incalce el insusi legea pentru a obtine cele mai bune unghiuri de filmare si cele mai spectaculoase scene.

Filme care vor aparea pe ecranele cinematografului din Pitesti


          3. Birdman
          Desi pare un film plin de clisee, printre care scepticii il includ si pe cel al actorului ratat care vrea sa-si recastige faima la batranete.
          Birdman este inclus in programul filmelor de la cinematograful din Pitesti inca de la premiera lui in Romania si spune povestea dramatica a tatalui care nu si-a crescut cum se cuvine fiica, pe cea a fostei vedete care si-a pierdut stralucirea si totodata pe cea a omului care nu isi gaseste locul si pe care il bantuie inca fantomele faimei trecute.
Omul Pasare, un film de calitate care nu trebuie pierdut

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu