vineri, 24 aprilie 2015

HDD laptop, cele mai bune oferte

Caut HDD laptop, caci mi s-a stricat si nu stiu ce varianta sa aleg. Lapopul este model Toshiba Sattellite. Este un laptop extraordinar de bun, il am de aproape opt ani si nu am avut vreo problema cu el pana acum, de aceea este foarte important atunci cand alegem un laptop pentru a nu fi nevoiti pe parcurs sa-i cumparam piesele care se strica.

HDD Laptop Seagate Momentus Spinpoint M8
sursa foto: wikipedia

          Nu stiu cum mi s-a stricat HDD laptopului, caci am avut foarte mare grija de el, tocmai pentru ca nu voiam sa se strice. Un HDD laptop este destul de scump si chiar nu as fi vrut sa cheltui bani pentru asta, insa pana la urma de ce ti-e frica nu scapi si iata ca s-a stricat. Nu prea stiu daca mai poate fi reparat hard disk-ul, de aceea caut unul ca sa il inlocuiesc pe cel vechi. 

HDD Laptop Seagate Ultra Thin
sursa foto: wikipedia 

          Cat costa un HDD laptop

          Un HDD laptop ar trebui sa coste cateva sute de lei, undeva pana in 400-500 de lei, dupa parerea mea. Inca nu am apucat sa ma interesez de acest aspect, insa trebuie sa fac acest lucru cat mai repede, caci am nevoie urgenta de laptop. Mai ales ca nu am un laptop de serviciu, iar eu lcurez foarte mult si de acasa, caci nu reusesc niciodata sa imi termin sarcinile la birou. De aceea, trebuie sa gasesc urgent un HDD laptop.

HDD Notebook WD 2.5
sursa foto: okazii.ro

          Pot cauta si pe site-urile care vand componenete de laptop si de computer, caci aici sigur gasesc nenumarate oferte. De asemenea, as mai putea sa icnerc la service-urile unde se repara laptopuri sau la magazinele de specialitate din orasul meu. Insa cum locuiesc intr-un oras mic, Braila, este cam greu sa gasesc aceasta component in magazine, tinand cont ca modelul laptopului meu este destul de vechi.

          Pretul, in functie de marca laptopului

          Pretul unui laptop HDD este normal sa fie diferit si in functie de marca laptopului. Probabil ca pentru aparatul meu, care este Toshiba, pretul este mai mare decat pentru acelasi produs, insa care este fabricat de Asus. Sunt sigur ca aceste componente au un pret mai piperat cand vine vorba de Dell, HP sau de Apple. Asadar, in acest caz pot sa ma bcuur ca marca laptopului meu este Toshiba, si nu alta. 

HDD Laptop WD Blue
sursa foto: wikipedia

Nu ma asteptam sa se strice tocmai hard disjul, mai degraba ma asteptam la incarcator,caci am auzit mai multe persoane plangandu-se de aceasta problema la laptopurile Toshiba. Insa acum asta este, trebuie sa gasesc cat mai rapid un HDD laptop, ca sa ma reapuc de lucru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu