vineri, 10 aprilie 2015

HTC One – telefonul care a batut iPhone-ul

HTC One a fost lansat pe piata la inceputul anului 2013 si a fost o surpriza foarte placuta. Pentru prima data, producatorul taiwanez reusea sa intre in lupta cu gigantii Apple sau Samsung. Venirea telefonului a reprezentat automat si ocuparea primului loc in materie de performante, noul dispozitiv depasindu-le pe Iphone sau Samsung Galaxy, liderii de la acea vreme.
Totusi, ceva a intrigat la HTC One, si anume, camera foto. Multi pasionati de Hi-Tech au pus la indoiala camera foto, din moment ce in specificatiile telefonului aparea ca aceasta are doar 4 megapixeli. In acelasi timp, rezultatele erau unele uluitoare. Pozele facute cu noul HTC erau fara discutie cele mai bune realizate cu un telefon mobil. Asta pentru ca producator a folosit pentru prima oara tehnologiaultrapixel, cu trei senzori. De asemenea, senzorul care capteaza lumina era unul sofisticat si a facut din HTC One telefonul care realiza cele mai bune poze in conditii de lumina slaba.
Din punct de vedere al designului, telefonul producatorului din Taiwan a dat lovitura. Carcasa de metal aduce un plus de seriozitate, de eleganta si din acest punct de vedere se ridica la nivelul telefoanelor produse de Apple. Minusul unei carcase de metal este ca in momentul in care telefonul este folosit prea mult se incinge foarte tare si semnalul telefonului are de suferit din cauza aliajului din care este facut terminalul.
Un alt aspect la care HTC One s-a remarcat in momentul lansarii a fost procesorul si memoria RAM. Astfel, procesorul Snapdragon quad-corede 1,7 GHz si cei 2 Gb RAM faceau din telefonul HTC unul dintre cele mai rapide de pe piata la inceputului anului 2013, peste Iphone 5, Samsung Galaxy S3 sau produsele Nokia.

Nici displayul nu a dezamagit. Cu o dimensiune de 4,7 inci, la rezolutia Full HD 1920x1080, ecranul reda imagini calde si placute la vedere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu